Kwarts Lier


UNESCO WERELDERFGOED NAAST DE DEUR


Lier heeft heel wat te bieden. Het Begijnhof is als UNESCO Werelderfgoed een vermaarde toeristische trekpleister. Net als het Belfort trouwens. En de Zimmertoren doet bij iedereen wel een belletje rinkelen, toch?

EIGENZINNIG WONEN IN EEN OUDE DRUKKERIJ

Kwarts ligt in de Sterrenstraat, op de plaats van een voormalige karton- en papierfabriek annex drukkerij. Je bevindt je op wandelafstand van het station, winkels, scholen en de Grote Markt, waar je in de schaduw van de Zimmertoren gezellig kan verpozen in een van de vele horecazaken.

Vanuit Lier ben je met de wagen snel in Antwerpen via de Antwerpsesteenweg en de E313/E34. Naar Mechelen ben je slechts een half uurtje onderweg. Dichterbij gelegen vind je nog Koningshooikt, Ranst, Lint en Duffel.

VLOTTE BEREIKBAARHEID

Sterrenstraat 52-54-56 Bakker Apotheek Station Zimmerplein Heilig Hartziekenhuis Sporthal Bibliotheek Lier

HERBRONNEN IN HET GROEN


Lier staat gekend als de poort van de Kempen, en met haar locatie aan de samenloop van de Grote en de Kleine Nete kent deze stad flink wat groen. Verken de groene weelde langs de Nete via een van de talrijke wandel- of fietsknooppunten. Het stadspark is een aangename groene long in de stad, ideaal om op adem te komen. En zeker niet te vergeten zijn er de stadsvesten die een 5 km lange groene gordel vormen rond de stad. Perfect om te wandelen, joggen of fietsen dus!

Een vraag over Kwarts?
De plannen inkijken?

Dat kan altijd. Wij maken graag tijd voor je.

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.