Kwarts Lier


MOOI EN DUURZAAM WONEN OP EEN CENTRALE LOCATIE


Wat Kwarts zo bijzonder maakt, is de locatie van dit nieuwbouwproject. Een verlaten voormalige papier- en kartonfabriek annex drukkerij wordt omgetoverd tot een duurzame woonbuurt, gelegen vlakbij station, winkels, scholen etc..


BEN-GEBOUW: MINDER VERBRUIKEN, MINDER BETALEN


Zo biedt dit wooncomplex een meerwaarde op sociaal en economisch vlak, mét extra aandacht voor het milieu. Kwarts is een BEN-gebouw waardoor je minder verbruikt voor verwarmen, ventileren, koelen en warm water. Wij denken aan onze planeet.


WONEN IN DE STAD EN TOCH IN HET GROEN, EEN GEDROOMDE COMBINATIE


De privatetuinen en terrassen zijn zuidgericht, de terrassen aan de andere zijde van het gebouw zijn oost-west georiënteerd. Het binnengebied van Kwarts is een gemeenschappelijk groenpark. Een centrale, groene plek voor natuurliefhebbers, buitenmensen en spelende kinderen. De private tuinen zijn mooi afgeschermd van het park om je privacy te garanderen. En als je toch graag het gemeenschapsgevoel opzoekt, ben je er zo via een aparte toegang vanuit je tuin. 

Wonen in de stad en tóch in het groen, dat is een gedroomde combinatie.

Appartementen

In Kwarts vind je 33 appartementen, waaronder gezinswoningen, penthouses en verscheidene één-, twee- of drieslaapkamerappartementen. Voor elk wat wils!

De oppervlakte varieert tussen 74m² en 149m². Alle appartementen zijn praktisch en slim ingedeeld voor een optimale woonbeleving. De keuken vormt het centrum van het leefgedeelte. Dankzij de grote raampartijen en de (dak)terrassen valt het licht heerlijk binnen.

SLIMME INVESTERING

De grootste troeven van Kwarts?

  • Een slimme indeling met grote raampartijen
  • Goede, centrale ligging en groene omkadering
  • 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen
  • Royale, goed georiënteerde terrassen en een mooie parktuin

Kortom: een appartement kopen in Kwarts is een prima wooninvestering voor jong en oud.


KANTOREN


ECONOMISCHE MEERWAARDE IN DE BUURT

In Kwarts vind je op het gelijkvloers ook twee ruimtes waar je als ondernemer terecht kan voor een kantoor, vrij beroep of andere diensten. Op die manier creëert Kwarts een economische meerwaarde in de buurt. Zin in ondernemen op een unieke locatie? Laat een blijvende indruk na op je cliënten en vestig je zaak in deze oude drukkerij.

Een vraag over Kwarts?
De plannen inkijken?

Dat kan altijd. Wij maken graag tijd voor je.

6% BTW-reductie

Btw-reductie op Kwarts

Dankzij de nieuwe regelgeving kun je bij Kwarts mogelijks tijdelijk genieten van een btw-reductie van 21% voor nieuwbouw naar 6%!

Contacteer ons voor de voorwaarden of meer informatie. 

Meer informatie

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.