Kwarts Lier


Kantoorruimte kopen nabij de Kempen


✔ Mooi groenpark

✔ Duurzaam

✔ Ruim en lichtrijk

Zoek je een kantoorruimte om te kopen nabij de Kempen, bijvoorbeeld in Lier? Bij Kwarts in Lier kan je de ideale bureauruimte kopen. Kwarts is een nieuw project dat tot een prachtig wooncomplex gemaakt wordt. De oorspronkelijke drukkerij wordt helemaal omgebouwd tot een wooncomplex met appartementen, gezinswoningen en twee kantoorruimtes, die je allemaal afzonderlijk kan kopen.

Een kantoorruimte kopen kan je bedrijf vooruit helpen

Wanneer je beslist om een kantoorruimte te kopen voor je bedrijf, kan je beginnen met de uitbreiding van je onderneming. Bovendien vestig je ook nog eens in een mooie, bereikbare omgeving. De bureauruimte die je kan kopen, bevindt zich vlakbij het station, wat het heel bereikbaar maakt voor alle werknemers die met de trein komen. Tijdens de pauzes kunnen je werknemers genieten van het mooie groenpark dat gedeeld wordt met alle nieuwe appartementen.

Contacteer ons

Een investering voor de toekomst

Wanneer je beslist om een bureauruimte te kopen van Kwarts, beschik je in 2025 over een prachtig modern kantoor. Dat is onze streefdatum om het nieuwbouwproject in Lier te finaliseren. Vanaf dan start de uitbreiding van je bedrijf pas echt. De kantoorruimte die je bij ons koopt, beschikt tevens over een kleine tuin waar je een picknicktafel kan zetten zodat je werknemers ’s middags buiten in het zonnetje hun maaltijd kunnen degusteren. De combinatie van wonen en werken, maakt van dit complex een populaire immobiliën voor iedereen die van de charmante Kempen houdt. Naast de appartementen zijn natuurlijk ook de bureauruimtes zo duurzaam mogelijk ontwikkeld. Als bedrijf gebruik je namelijk heel veel elektriciteit zodat je werknemers optimaal kunnen werken, maar dat kost ook geld. Doordat ons gebouw BEN is, verbruik je minder energie voor verwarmen, ventileren, koelen en warm water. Dat merk je zeker op je energiefactuur.

Hoe aantrekkelijker de locatie van je bedrijf, hoe meer mensen er voor jou willen werken en hoe meer klanten je binnenhaalt. Door een bureauruimte te kopen bij ons, zet je al een eerste stap naar een aantrekkelijk bedrijf. De twee prachtige bureauruimtes die je in ons woonproject kan kopen, verstevigen bovendien ook de economische waarde van ons project. Dat faciliteert de vestiging van jouw bedrijf in de stad Lier. Neem contact met ons op om de plannen in te kijken of een bod uit te brengen.

Breid je bedrijf uit met onze kantoorruimte

Sterrenstraat 52-54-56 Bakker Apotheek Station Zimmerplein Heilig Hartziekenhuis Sporthal Bibliotheek Lier

Een vraag over Kwarts?
De plannen inkijken?

Dat kan altijd. Wij maken graag tijd voor je.

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.