Kwarts Lier


Immo in Lier


✔ Mooi groenpark

✔ Duurzaam

✔ Ruim en lichtrijk

Ben je op zoek naar immo in Lier? Misschien is het nieuwbouwproject van Kwarts iets voor jou. In hartje Lier ontwikkelen we een heerlijk gezellig woondomein. Lier, aan de grens van de Kempen, heeft een typische stadssfeer, veel groen en toch een goede bereikbaarheid naar Antwerpen, maar ook naar Brussel en Limburg. De trein stopt immers vlak bij ons project in het station van Lier. Wil je graag immo kopen bij de Kempen? Dan is Lier met zijn onvervalste stadssfeer, een fijne stadskern en rustig wonen de ideale keuze. Als je graag gaat wandelen, zijn er voldoende waterlopen en parken in de buurt.

Immo in Lier voor de echte stadsbewoner

Kwarts, ons nieuwbouwproject aan de Sterrenstraat, is een modern immoproject met respect gebouwd voor de omgeving. Naast alle moderne luxe hebben we de appartementen voorzien van een ruim terras en klassieke rode baksteen. Zo vallen ze niet uit de toon in de stadskern. We hebben uiteraard ook aan het milieu gedacht en kunnen met trots zeggen dat alle woningen BEN zijn: bijna-energieneutraal. Zo zorgen onze duurzame appartementen ervoor dat jouw energiefactuur niet te hoog is. Daarnaast hebben onze woningen prachtige grote ramen die voor veel lichtinval zorgen.

Contacteer ons

Bekijk ons nieuwbouwproject in Lier. Er zijn nog enkele penthouses beschikbaar en prachtige appartementen die toegang hebben tot een fantastisch groenpark. Het groenpark is zo ontworpen dat het heel het jaar prachtig staat. Iedereen die op zoek is naar moderne en duurzame immo bij de prachtige Kempen kan bij ons terecht. Of je nu één, twee of drie slaapkamers zoekt. Ontdek de verschillende immo die nog beschikbaar is aan de poort van de Kempen.

Koop een duurzame woning

Sterrenstraat 52-54-56 Bakker Apotheek Station Zimmerplein Heilig Hartziekenhuis Sporthal Bibliotheek Lier

Een vraag over Kwarts?
De plannen inkijken?

Dat kan altijd. Wij maken graag tijd voor je.

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.