Kwarts Lier


Appartement te koop in de poort van de Kempen


✔ Mooi groenpark

✔ Duurzaam

✔ Ruim en lichtrijk

Ben je op zoek naar een appartement dat te koop staat in Lier? Welkom bij nieuwbouwproject Kwarts. Ons project in Lier bestaat uit verschillende appartementen, penthouses en kantoorgebouwen. Bij ons kan je dus met gemak een appartement kopen in Lier, de poort van de Kempen.

Gezellig en lichtrijk appartement te koop

Geen enkel appartement dat te koop staat, is hetzelfde. Dat is ook het geval bij de appartementen van ons nieuwbouwproject in Lier die te koop staan. Ons project omvat 33 appartementen, waaronder gezinswoningen, vijf penthouses en appartementen met een tot drie slaapkamers. Je vindt er bovendien ook twee kantoorruimtes waarmee we een economische meerwaarde kunnen creëren in jouw buurt. Alle appartementen die je bij ons kan kopen, zijn voorzien van een ruim terras en een functioneel interieur. Over alle meubels is nagedacht, zodat het appartement heel praktisch ingedeeld is en een optimale woonbeleving biedt. Ons project is ook optimaal gelegen. Het station van Lier is vlakbij, wat heel veel steden binnen handbereik brengt. Met de trein geraak je gemakkelijk in Antwerpen, Brussel en Limburg. Als je dus goede immo wil kopen in Lier, stuit je dus onoverkomelijk op de appartementen die bij ons te koop staan.

Contacteer ons

Wanneer je een appartement komt kopen bij ons, garandeer je jezelf van een goede toekomst. De appartementen zijn heel duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor alle gebruik. Je kan er zelf in gaan wonen of het verhuren en er opbrengsten uit halen. De appartementen die wij te koop aanbieden, zijn geschikt voor iedereen. Nieuwe gezinnen, oudere koppels, dierenvrienden, iedereen heeft er baat bij om een van onze appartementen te kopen. Wil je meer informatie over ons nieuwbouwproject aan de Kempen? Neem contact met ons op en stel al je vragen. Voor dringende vragen kan je ons bereiken via het nummer 0498 70 68 07.

Investeer slim

Sterrenstraat 52-54-56 Bakker Apotheek Station Zimmerplein Heilig Hartziekenhuis Sporthal Bibliotheek Lier

Een vraag over Kwarts?
De plannen inkijken?

Dat kan altijd. Wij maken graag tijd voor je.

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.