Kwarts Lier


Nieuwbouwproject aan de Kempen


✔ Mooi groenpark

✔ Duurzaam

✔ Ruim en lichtrijk

Ons nieuwbouwproject in de poort van de Kempen, Kwarts, omvat woningen voor iedereen. Met prachtige appartementen met een, twee of drie slaapkamers, penthouses en gezinswoningen kan werkelijk iedereen er terecht. De nieuwbouw nabij de Kempen wordt helemaal vervolledigd met een prachtig, gemeenschappelijk groenpark met gezellige banken om volledig tot rust te komen.

Een nieuwbouwproject dat je leven verandert

Ons nieuwbouwproject is speciaal ontworpen om iedereen een warme thuis te bezorgen. De nieuwbouw bevindt zich in een voormalige drukkerij waarvan de architectuur geïncorporeerd werd in het nieuwbouwproject. In het complex staan er verschillende soorten appartementen te koop, zodat iedereen er zijn voorkeur terugvindt. De nieuwbouw bevindt zich in Lier, maar de omgeving rondom het complex, biedt je veel rust door de dorpse sfeer die er heerst. Elk appartement in de nieuwbouw beschikt over een ruim terras waar er genoeg plaats is voor een tafel met stoelen. Op de gelijkvloers beschikken de nieuwe woningen over een private tuin die duidelijk afgescheiden is van het groenpark. Alle appartementen staan momenteel te koop in Lier, hoewel ze nog niet volledig gebouwd zijn. De afwerking van het nieuwbouwproject staat gepland voor 2025. Vanaf dan kan je er ook meteen intrekken.

Contacteer ons

Een nieuwbouw kopen brengt veel voordelen met zich mee. Zo ben je er zeker van dat het gebouw aan de meest recente voorschriften voldoet en over de modernste apparatuur beschikt. Dat is bij onze immo in Lier niet anders. Wil je graag op voorhand de plannen inkijken om het volledige nieuwbouwproject onder de loep te nemen? Maak een afspraak door een e-mail te sturen naar info@trendvastgoed.be of bel ons op het nummer 0498 70 68 07.

Koop een nieuwbouw

Sterrenstraat 52-54-56 Bakker Apotheek Station Zimmerplein Heilig Hartziekenhuis Sporthal Bibliotheek Lier

Een vraag over Kwarts?
De plannen inkijken?

Dat kan altijd. Wij maken graag tijd voor je.

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.