Kwarts Lier


Appartement te koop in Lier


✔ Mooi groenpark

✔ Duurzaam

✔ Ruim en lichtrijk

Een prachtig appartement te koop in onze nieuwe ontwikkeling Kwarts in Lier. Dat is een project dat zich bevindt in een voormalige papier- en kartonfabriek annex drukkerij. De appartementen die te koop staan, bevinden zich in een duurzame woonbuurt die vlakbij het station en verschillende winkels en scholen ligt. Het bouwproject in Lier dat het appartement herbergt zou in 2025 klaar zijn, maar je kan ze wel nu al kopen.

Mooi en ruim appartement te koop

Elk appartement dat wij te koop aanbieden in Lier is groot genoeg om een optimale woonbeleving te bieden. Ze beschikken bovendien ook allemaal over een ruim terras waar je meerdere uren per dag geniet van de zon. In ons aanbod staan 33 appartementen te koop, waaronder vijf penthouses, gezinswoningen en appartementen met een, twee of drie slaapkamers. Doordat de appartementen nog niet te bezichtigen zijn, bieden wij je de optie om de plannen in te kijken. Zo kan je toch al kiezen welk appartement je wilt kopen. Alle appartementen zijn volledig nieuwbouw en zijn dan ook uitgerust met de modernste apparatuur. Dat zorgt er ook voor dat elk appartement dat je koopt, heel duurzaam is en perfect voldoet aan de meest recente voorschriften. Ons nieuwbouwproject in Lier heeft tevens een economische waarde. Naast appartementen kan je er kantoorruimtes kopen waar bedrijven zorgen voor de bruisende economie van de stad.

Contacteer ons

Een appartement kopen doe je natuurlijk niet zonder er eerst goed over na te denken. Het is geen impulsaankoop. Daarom bieden wij jou de optie om ons met al je vragen over onze immo te contacteren. Zo weet je meteen hoe het ervoor staat en krijg je alle info die je nodig hebt. Neem contact met ons op en breng een bod uit om het appartement dat jouw voorkeur draagt te kopen.

Contacteer ons bij vragen of bemerkingen

Sterrenstraat 52-54-56 Bakker Apotheek Station Zimmerplein Heilig Hartziekenhuis Sporthal Bibliotheek Lier

Een vraag over Kwarts?
De plannen inkijken?

Dat kan altijd. Wij maken graag tijd voor je.

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.