Kwarts Lier


Nieuwbouwproject in Lier


✔ Mooi groenpark

✔ Duurzaam

✔ Ruim en lichtrijk

Ons nieuwbouwproject Kwarts in Lier is een perfecte accommodatie voor iedereen die midden in een stad doch rustig wil wonen. De Sterrenstraat in Lier, waar ons nieuwbouwproject zich bevindt, is daarvoor de ideale locatie. Met ook nog eens een prachtige nieuwbouw en een mooi groenpark ontbreekt er helemaal niets aan deze locatie in Lier.

Een nieuwbouwproject voor iedereen

Ons nieuwbouwproject omvat verschillende soorten woningen. Er zijn nieuwe appartementen met een, twee of drie slaapkamers, vijf penthouses en een aantal gezinswoningen op de gelijkvloers. De nieuwbouw is klaar voor gebruik in 2025 en is ontworpen om perfect aan jouw noden te voldoen. Door de verschillende soorten nieuwbouw vind je in ons aanbod zeker wel iets naar jouw smaak. Door het gemeenschappelijke groenpark dat bij het nieuwbouwproject hoort, heb je ook altijd een stukje groen in de buurt. Dat maakt dit tot de perfecte immo in Lier. Over alle nieuwbouw die wij ontwikkelen, wordt ook goed nagedacht. Het nieuwbouwproject bevindt zich in een oude drukkerij die geïncorporeerd is in de architectuur van de nieuwbouw. Het interieur is praktisch en slim ingedeeld om een optimale woonbeleving te waarborgen. Hoewel het project pas in 2025 voltooid zal zijn, staan de woningen wel al te koop. Zo kan je je rustig voorbereiden op de verhuis en hoef je nog niet meteen je huidige contract op te zeggen.

Contacteer ons

Een andere grote troef van deze nieuwbouw, is dat het stuk voor stuk duurzame appartementen zijn. Dat maakt van dit woonproject een indrukwekkend nieuwbouwproject waar iedereen zich thuis zal voelen. Ben je benieuwd naar het project en wil je er graag meer over weten? Contacteer ons dan via het telefoonnummer 0498 70 68 07 of stuur een e-mail naar info@kwarts-lier.be.

Koop duurzaam

Sterrenstraat 52-54-56 Bakker Apotheek Station Zimmerplein Heilig Hartziekenhuis Sporthal Bibliotheek Lier

Een vraag over Kwarts?
De plannen inkijken?

Dat kan altijd. Wij maken graag tijd voor je.

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.