Kwarts Lier


Te koop in Lier


✔ Mooi groenpark

✔ Duurzaam

✔ Ruim en lichtrijk

Door ons nieuwbouwproject Kwarts bieden wij nieuwbouwappartementen te koop aan in Lier. De appartementen zijn duurzaam en zijn perfect gelegen aan de Sterrenstraat. Wij bieden een woning te koop aan in het hartje van Lier, vlakbij het station. Dat maakt van dit project de ideale locatie voor jong en oud.

Bereikbare woning te koop

Een betaalbaar en bereikbaar appartement te koop in Lier is niet iets wat je alle dagen vindt. Bij ons kan je je nieuwe droomwoning binnenrijven. Lier wordt ook wel de poort van de Kempen genoemd en dat merk je zeker. Er is veel groen terug te vinden in de stad en zo ook in de omgeving van de woningen die wij te koop aanbieden. Het project zelf heeft een prachtig groenpark en alle private tuinen zijn ook heel mooi en groen aangelegd. Bovendien zijn de private tuinen allemaal zuidgericht en afgeschermd van het gemeenschappelijke groenpark om de privacy te garanderen. Door de grote glaspartijen is elke woning die te koop staat, lichtrijk. Dat maakt ze des te duurzamer, doordat het minder nodig is om lichten te ontsteken. Tussen de woningen die te koop staan in de Kempen, bevinden zich ook nog andere ruimtes. Zo is ons project ook voorzien van twee kantoorruimtes die een economische meerwaarde van het wooncomplex creëren. Bovendien is het ook een meerwaarde voor elk bedrijf om zich te vestigen tussen de muren van een oude drukkerij.

Contacteer ons

Doordat de woningen die wij te koop aanbieden, zo bereikbaar zijn, zijn ze ook heel gewild op de vastgoedmarkt. Wees er dus zeker tijdig bij om jouw appartement aan de haak te slaan. Wil je de plannen inkijken om te beslissen welke woning die te koop staat je wilt nemen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Breng tijdig een bod uit

Sterrenstraat 52-54-56 Bakker Apotheek Station Zimmerplein Heilig Hartziekenhuis Sporthal Bibliotheek Lier

Een vraag over Kwarts?
De plannen inkijken?

Dat kan altijd. Wij maken graag tijd voor je.

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.