Kwarts Lier


Penthouse kopen nabij de Kempen


✔ Mooi groenpark

✔ Duurzaam

✔ Ruim en lichtrijk

Bij Kwarts in Lier kan je een penthouse kopen vlakbij de Kempen. Lier staat bekend als de poort van de Kempen doordat het aan de grens ligt en deels dezelfde flora herbergt. In onze nieuwe ontwikkeling in de Sterrenstraat creëren wij vijf penthouses voor iedereen die graag geniet van een ruim appartement en een groot terras.

Een penthouse kopen voor extra comfort

Als je meer comfort wilt in je nieuwe woning, kan je een penthouse kopen. Een penthouse is een appartement op de bovenste verdieping van een flatgebouw en staat gekend als een ruimere woning met een uitgebreid terras. Ons nieuwbouwproject in Lier herbergt vijf penthouses die je nu al kan kopen. De penthouses bevinden zich in een oude drukkerij in een nieuwe duurzame woonbuurt waar iedereen wel een woning wil kopen. Deze immo beschikt tevens over een mooi gemeenschappelijk groenpark dat het hele jaar door in bloei staat. Vanuit elk penthouse dat je kan kopen, kijk je uit op het mooie groenpark. Zo creëren wij de ultieme woonbeleving voor jou. Ons project omvat bovendien ook gezinswoningen en appartementen met een, twee of drie slaapkamers. Op die manier kan iedereen bij ons terecht voor een nieuwe woonst.

Contacteer ons

Heb je geen hoogtevrees en hou je van een ruim gevoel binnenhuis? Dan moet jij een van onze penthouses kopen. Ze zijn allemaal verschillend ingericht, maar wel met dezelfde aandacht voor het praktische gebruik van de woning. Wil je een penthouse kopen in ons woonproject? Maak een afspraak en kijk de plannen in. Je kan ons bereiken via het telefoonnummer 0498 70 68 07 of op het e-mailadres info@trendvastgoed.be.

Bekijk je nieuwe woning

Sterrenstraat 52-54-56 Bakker Apotheek Station Zimmerplein Heilig Hartziekenhuis Sporthal Bibliotheek Lier

Een vraag over Kwarts?
De plannen inkijken?

Dat kan altijd. Wij maken graag tijd voor je.

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.