Kwarts Lier


Duurzame appartementen in de poort van de Kempen


✔ Mooi groenpark

✔ Duurzaam

✔ Ruim en lichtrijk

Kwarts beschikt over duurzame appartementen aan de grens van de Kempen, namelijk in Lier. Wat onze appartementen zo duurzaam maakt, is dat het hele gebouw BEN (bijna-energieneutraal) is. Daardoor verbruik je minder energie voor verwarmen, ventileren, koelen en warm water. Dingen die je zeker merkt op je energiefactuur.

Duurzame appartementen zijn goed voor het milieu

Doordat onze appartementen zo duurzaam zijn, zijn ze niet enkel goed voor jouw portefeuille, maar ook voor het milieu. Het hele wooncomplex is ontworpen met aandacht voor het sociale en economische aspect, maar ook met extra aandacht voor het milieu. Duurzame appartementen zijn steeds gewilder immo doordat er steeds meer aan de planeet gedacht wordt. Wij kunnen daar natuurlijk niet in achterblijven en daarom ontwikkelden we dit milieuvriendelijk nieuwbouwproject nabij de Kempen. Het wooncomplex is pas in 2025 helemaal afgewerkt en klaar voor gebruik, maar de duurzame appartementen staan momenteel al wel te koop in Lier. De plannen zijn helemaal klaar en er wordt al naarstig gebouwd. De nieuwbouwappartementen zijn ideaal voor jonge en oude gezinnen. Het complex beschikt immers over gezinswoningen en kleinere appartementen met een, twee of drie slaapkamers.

Contacteer ons

Denk jij aan je ecologische voetafdruk en wil je ook niet te veel geld uitgeven aan energie? Dan zijn onze duurzame appartementen zeker iets voor jou. Maak een afspraak en kom de plannen inkijken om je nieuwe droomwoning te kopen. Wacht niet te lang, want de vraag is groot en het aanbod is gelimiteerd. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Kies voor duurzaamheid

Sterrenstraat 52-54-56 Bakker Apotheek Station Zimmerplein Heilig Hartziekenhuis Sporthal Bibliotheek Lier

Een vraag over Kwarts?
De plannen inkijken?

Dat kan altijd. Wij maken graag tijd voor je.

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.